Bericht-referenties

Referenties

Wij van Basic Matters vinden uw mening heel erg belangrijk! Daarom zouden wij het leuk vinden als u een referentie achter laat op deze pagina. Wij hebben op vele locaties opgetreden en doen dit elke keer met passie en vanuit het hart, om te horen dat het u ook raakt maakt het voor ons nog mooier dan het al is.

Recensies vanuit de krant en muziekbladen:

“Basic Matters gaat terug naar de puurste vorm van muziek. Elk nummer klinkt haarscherp en de samenwerking tussen Gerrit-Jan en Niek is ongekend fraai”.

Bron: Haarlems Dagblad

“Basic Matters gaf het festival Samenloop voor Hoop de juiste emotionele injectie die de toeschouwers overduidelijk raakte”.

Bron: Uitkrant

 

Hi Niek en Gerritjan,

“Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie spetterende optreden op onze zomerborrel!
Jullie hebben er echt een sfeervolle bijeenkomst van weten te maken met jullie prachtige muziek, echt TOP!
Echt knap dat het jullie lukt om zo lang achter elkaar door te gaan, dat moet wel enthousiasme zijn en dat stralen jullie ook uit!
 
Hartelijke groet en graag tot een volgende keer,
Ellen”

Bron:    “Het is netwerken”

 

 

Een gedachte over “Referenties

  1. Lieve Niek en Gerritjan,

    Een fantastisch optreden gewoon in de huiskamer op de bank. Wat een vuurwerk tussen jullie, de liefde voor het spelen en de muziek, het ingespeeld op elkaar zijn. …mag ik nog even doorgaan: het improviseren mijn buurvrouw die de tamboerijn ter hand nam, en goed ritmisch en mijn nicht met de sambal.
    En toen speelde jullie het nummer “I still cry” van Ilse de Lange voor Sonja die haar moeder en broer binnen een half jaar heeft verloren en het mooie was ze kon haar tranen vrijelijk laten lopen, in zulk goed gezelschap verkeerde wij. Ik zit nog na te genieten, spierpijn van het continue willen dansen. Binnen een split second hadden jullie mensen aan het dansen. Zelfs mijn vader van 83 jaar kon niet stil staan en was zo aangestoken dat hij ook een ronde meedeed op zijn onvaste benen. LOL. Vandaar dat ik net weer een optreden heb vastgelegd voor mijn volgende verjaardag.
    Heel veel dank en liefs,
    Caro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *