RECENSIES

 

 

 

 

 

 

Hier een aantal recensies die wij mochten ontvangen.

Onderaan kunt u zelf een bericht achtelaten.

 

From: —————
Date: November 11, 2014 at 5:47:32 AM GMT+1
To: <basicmattersmusic@gmail.com>
Subject: dank

Beste Niek en Gerritjan,

Op 27 september hebben jullie ons een onvergetelijke avond bezorgd.
Nu de roes van het jubileum en het 40 jarig huwelijksfeest geleidelijk wegebt, wil ik jullie, ook namens Monique, nog eens hartelijk danken voor jullie heerlijke bijdrage.
We hebben de film inmiddels binnen en genieten dan ,vaak met familie of vrienden ,na van jullie heerlijke muziek en persoonlijke aandacht middels songs en gedicht.
Hartelijk dank,en hoop nog eens naar een van jullie uitvoeringen te kunnen komen.

Hartelijke groet,

Frits Wolsak


27 Juni 2017  Nana

Beste Niek en Gerrit-Jan,

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de prachtige avond van vorige week woensdag.

Met volle teugen genoten van jullie gitaar muziek en prachtige stemmen.

Net toen ik bedacht dat ik zou gaan vragen of jullie Ain’t no sunshine when she’s gone wilde zingen,

zetten jullie het nummer in en moest ik toch een traantje weg pinken.

Ik weet niet veel van muziek, maar jullie gevoel van de avond heeft daar zeker bij geholpen en van een afstand heb ik naar de mensen gekeken die er heel rustig van werden en genoten van alle klanken en zich gehoord voelde al moesten zij zelf luisteren.

Jos, Ria en ik zijn later niet meer gaan varen, maar we hebben nog gezellig na gekletst in de tuin en naar de sterren gekeken. Ik hoop dat jullie werk voor de volgende dag ook goed is verlopen.

Nogmaals hartelijk dank
en tot ziens

Nana


05 Jul 2018

Auteur: Linda Frank
E-mailadres: info@stichting-nabestaandenzorg.nl
 
Reactie:
Niek en Gerritjan,

We lopen al een tijdje met elkaar op. Toevallig kwamen wij in contact. Jullie opzoek naar speciale plekken om op te treden ik opzoek naar een artiest voor de herdenkingsavond op begraafpark Kleverlaan. Het is altijd afwachten of een artiest het thema en de impact van een herdenkingsavond begrijpt, maar vanaf het eerste moment dat jullie begonnen te spelen was ik meer dan overtuigd! Jullie snapte het thema en de impact.
Zeg tegen mij dat je opzoek bent naar ludieke plekken….nou die heb ik wel voor je…. Mijn ouders werden samen 150 jaar en daar stonden jullie midden in een oude appelboomgaard. Geweldig jullie optreden daar is nog lang besproken. De opening van het Sterrtejesveld op begraafplaats Akendam. Een veld waar de as van te vroeg geboren, niet-levensvatbare kindjes kan worden verstrooid. Als je het over een thema hebt! Zonder zorgen vraag ik Basic Matters. Niek en Gerritjan komen, maken zich klaar, voelen aan en spelen zo intens waardoor de opening van het veldje op een hoger plan wordt geheven.
Ja en dan hebben we ook nog een ludieke plek op het zijkanaal B waar wij wonen. Het moest er van komen. Een echt kanaalconcert bij ons op het vlot. Afgelopen zaterdag was de dag. En ja hoor Niek en Gerritjan komen, maken zich klaar en spelen de sterren van de hemel. Met meer dan 60 mensen in een bootje, op een vlot of in een kano heerlijk naar de muziek van Basic Matters geluisterd. En het leuke is ja jullie zijn bijzonder professioneel, maar jullie hebben zoveel plezier in wat jullie doen en dat stralen jullie uit!
Kortom ben je op zoek naar muziek al dan niet op een ludieke plek, bel Basic Matters en je hebt een TOP artiest in huis ongeacht het thema.

Groetjes,
Linda Frank


Beste Niek en Gerrit-Jan,
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie muzikale bijdrage aan onze bruiloft!
Wat een feest! We hebben zo enorm genoten van de hele dag! En we genieten nog steeds! Echt een dag om nooit te vergeten.


14 Aug 2018 Narda:

Reactie:
Het was super op het Zijkanaal B. We hopen op een herhaling in 2019! Dank jullie wel.

 


Onderwerp: Feestje 22 juni

Hallo mannen,

Omdat wij afgelopen weekend op Vlieland waren en daarom grotendeels offline, konden we jullie niet eerder mailen.
We hebben enorm genoten van ons feest, 22 juni bij de Uitkijk.
Alles klopte en jullie waren fantastisch! We hebben alleen maar complimenten gekregen en niet alleen vanwege de lokatie of het eten maar ook werd de muziek en zang genoemd, ook van mensen die er verstand van hebben werd gezegd dat je zo zuiver en mooi zong Niek! Samen zijn jullie een super duo! We hadden een goede keuze gemaakt! We kregen afgelopen week allemaal leuke bedankjes, waarbij jullie ook genoemd werden.
Wij waren natuurlijk best bezig met zoveel mogelijk mensen spreken, maar we hoorden dan toch ook de mooie lekkere muziek! Ook gedicht voorlezen was verrassend leuk!
En dat ik ( Paulien) na de introductie speech van Jan vroeg om “ als liefde zoveel jaar kan duren” te spelen en jullie dat al van plan waren, blijkt wel dat we elkaar begrepen!
Nogmaals Thanx, jullie waren het waard!!

Lieve groetjes Jan en Paulien

 


6 september 2019
Hallo mannen,
Wat zijn wij onwijs blij dat jullie deel hebben gemaakt van onze bruiloft! Wat een sfeer hebben jullie gecreëerd met jullie muziek en jullie als duo. We hebben zo ontzettend veel complimenten gekregen. Wij hebben heel erg genoten en wat in ons hoofd zat hebben jullie perfect uitgevoerd.
Nogmaals bedankt! Heel veel succes met jullie muziek en wie weet tot snel!

5 gedachten over “RECENSIES”

 1. Beste Niek en GertJan

  Wat een verrassend optreden kregen we deze zomer tijdens de Open Tuinen dag in Rijnsburg van jullie te horen en te zien. Onroerend en oorstrelend. De bezoekers waren geroerd door jullie prachtige stemmen en muzikale optreden. Dank hiervoor
  Esther en Anita

 2. 6 september 2019

  Hallo mannen,

  Wat zijn wij onwijs blij dat jullie deel hebben gemaakt van onze bruiloft! Wat een sfeer hebben jullie gecreëerd met jullie muziek en jullie als duo. We hebben zo ontzettend veel complimenten gekregen. Wij hebben heel erg genoten en wat in ons hoofd zat hebben jullie perfect uitgevoerd.

  Nogmaals bedankt! Heel veel succes met jullie muziek en wie weet tot snel!

 3. Beste Niek en Gert Jan,
  Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie optreden.
  We hebben een fantastische avond gehad en enorm genoten.
  Wat een leuke, warme sfeer en wat een mooie liedjes.
  Wat kunnen jullie mooi zingen en het gitaarspel is ook prachtig, wat klink dat mooi. Wij hopen jullie volgend seisoen weer terug te zien!
  Vriendelijke groeten, Carla Dammers
  Evenementencommissie Westerduin, Heemstede.

 4. Beste Niek en Gerritjan,
  Wat hebben jullie ons een súper gezellige avond bezorgd op 22 jan’ 20.
  Jullie zijn echte sfeermakers met fantastische muziek.
  Of je wil of niet maar hier word je helemaal vrolijk en blij van.
  De avond vliegt voorbij, véél te snel!
  Jullie zijn een absolute aanrader en we zien jullie zeker terug!
  Hartelijk bedankt!
  Carla Dammers ( Westerduin )

 5. Beste Niek en GertJan,
  Wat hebben we genoten van jullie prachtige zang en gitaarspel. Wat een warmte en gevoeligheid stralen jullie uit met de songs en gedichten. Een vraag.. hebben jullie geen cd uitgegeven? Zoja , waar kan ik die bemachtigen. Jullie zijn super talenten!!!!! Ik houd de agenda goed in de kijkerd want mochten jullie in de buurt optreden dan ben ik en waarschijnlijk meer mensen van de partij.Wij zien jullie in ieder geval terug op ons volgende ZWN feest, de Volkstuinvereniging in Haarlem Noord. Hartelijk dank voor jullie super- super optreden> Groetjes sjoeke .en de leden van de vereniging ZWN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *